Ugrás a tartalomra

Legalább az év végéig üres stadionokban zajlik a Bundesliga

2020.08.28
09:58
2020.08.28
10:11
Más tömegrendezvényeket sem engedélyeznek.

A német Bundesligában legalább az év végéig csak zárt kapus mérkőzések szerveznek a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében. A sok embert vonzó koncerteket, vásárokat és fesztiválokat sem lehet megtartani Németországban.

Egyelőre úgy néz ki, hogy a döntéstől csak kivételes esetekben lehet majd eltérni, olyan helyeken, ahol nagyon alacsony a fertőzöttek száma. Az Európai Szuperliga döntőjére azonban korlátozott számban, de jegyet válthatnak külföldiek is. Az Európai Labdarúgó-Szövetség 3-3 ezer jegyet biztosít a két résztvevő csapatnak, a Bajnok Ligája-győztes Bayern Münchennek és az Európa Ligát megnyerő Sevillának a Puskás Arénába szeptember 24-én. A német és a spanyol szurkolók mellett magyarok is lehetnek majd a lelátókon, nagyjából 14 ezer jegyet fognak árulni.

Bundesliga
járvány
koronavírus

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.