Ugrás a tartalomra

Lehet üres kapuba gólt rúgni?

2017.11.10
15:42
2024.03.19
08:32
Forrás
Nemzetisport
A Barcelona 6-0-ra nyert, a mérkőzés azonban mégsem emiatt marad emlékezetes.

Az UEFA női Bajnokok Ligájának legutóbbi fordulójában zajlott le az a humoros jelenet, amin futball rajongók százai nevetnek majd az elkövetkezendő években. A bonyodalom egy hosszú indítással kezdődött, majd a Barcelona kapusának hibája után három Gintra támadó üresen támadhatott a kapura. A ziccer pillanatában azonban mindhárman elbizonytalanodnak, ebből adódóan kapura rúgás helyett egymást szerelték hibátlanul. A humoros futballjelenet bejárta az internetet, és néhány nap alatt több ezren látták a videót.

UEFA női Bajnokok Ligája

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.