Ugrás a tartalomra

Lemondott a szerbiai női kosárlabda válogatott szövetségi kapitánya

2017.01.03
11:35
Pihenésre van szüksége, lelkileg és fizikailag is elfáradt, ezért mondott le – ezt közölte Marina Maljković, a szerb női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitány sajtótájékoztatóján
Pihenésre van szüksége, lelkileg és fizikailag is elfáradt, ezért mondott le – ezt közölte Marina Maljković, a szerb női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitány sajtótájékoztatóján. Úgy fogalmazott, számtalan álmatlan éjszaka és hosszú gondolkodás után döntött így. Elmondta, nem vonul ki a szerb kosárlabdából, a női kosárlabda népszerűsítéséért létrehozott saját mozgalmában kíván tevékenykedni, mellyel az a közvetlen célja, hogy ezer kislány szeresse meg ezt a sportot és kezdjen kosarazni. (Szerbiai RTV, kép: Tanjug, Dimitrije Goll) Előzmény: 2017.01.02. Lemondott a szerbiai női kosárlabda válogatott szövetségi kapitánya, Marina Maljković – írja a Szerbiai RTV. Rendkívüli sajtótájékoztatón közli, miért döntött így. Marina Maljković 2011 óta vezeti a csapatot, amely azóta nagy sikereket tudott elérni. 2015-ben Európa-bajnokságot nyertek, a riói olimpiáról pedig bronzérmmel tértek haza a szerb kosaras lányok.
lemondás
Marina Maljković
női kosárlabda válogatott

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.