Ugrás a tartalomra

Lemondott a Zvezda vezetőedzője

2019.12.19
16:20
Forrás
Szerbiai RTV
Lemondott posztjáról Vladan Milojević, a Crvena zvezda labdarúgó csapatának vezetőedzője. Ezzel egy sikeres időszak zárult a klub életében.

Vladan Milojević mai sajtótájékoztatóján jelentette be döntését. A 2017/2018-as idény kezdetén vette át a piros-fehérek irányítását. Csapatával már az első évben sikeresen szerepelt az Európa-ligában. A következő két évben már a Crvena zvezdaval az UEFA Bajnokok Ligájának csoportkörébe jutott. Ez mellett Milojević a Szuperligában két bajnoki címet is szerzett a piros-fehérekkel 2018-ban és 2019-ben. A Zvezda volt edzője azt is elárulta a sajtótájékoztatón, hogy most külföldön próbál szerencsét. Az utódjáról csak feltevések vannak, de egyre valószínűbbnek látszik, hogy a belgrádi csapat irányítását a Crvena zvezda és az Inter Milan egykori sztárja, Dejan Stanković veszi át. 

edző
lemondott

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.