Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Paul Chiašon

Liu Shaolin Sándor és a magyar válogatott a dobogón

2019-11-11
12:36
2019-11-11
19:51
Forrás
MTI
Aranyérmet nyert 500 méteren Liu Shaolin Sándor a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának második, montreali állomásán.

A magyar férfi váltó is a dobogó felső fokára állhatott. Liu Shaolin győzelme különösen nagy bravúr mivel a táv kétszeres világbajnoka, Hvang veretlen volt ebben az idényben, azaz mostanáig mindhárom egyéni versenyét megnyerte. Ami a férfiaknál nem jött össze Hvangnak, az sikerült a nőknél a kanadai Kim Boutinnak, aki negyedik egyéni versenyében is diadalmaskodott.

korcsolya
gyorskorcsolya
Liu Shaolin Sándor

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.