Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Paul Chiašon

Liu Shaolin Sándor és a magyar válogatott a dobogón

2019.11.11
12:36
2019.11.11
19:51
Forrás
MTI
Aranyérmet nyert 500 méteren Liu Shaolin Sándor a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának második, montreali állomásán.
Tanjug/AP/Paul Chiašon

A magyar férfi váltó is a dobogó felső fokára állhatott. Liu Shaolin győzelme különösen nagy bravúr mivel a táv kétszeres világbajnoka, Hvang veretlen volt ebben az idényben, azaz mostanáig mindhárom egyéni versenyét megnyerte. Ami a férfiaknál nem jött össze Hvangnak, az sikerült a nőknél a kanadai Kim Boutinnak, aki negyedik egyéni versenyében is diadalmaskodott.

korcsolya
gyorskorcsolya
Liu Shaolin Sándor

Most

18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.
16:14

Öten sérültek meg egy autóbalesetben

Öt személy sérült meg egy autóbalesetben Doljevac környékén ma délután. A Niš-Doljevac autópályán egy belgrádi rendszámtáblájú személygépkocsi ismeretlen okokból lerepült az útról és a védőkorlátba ütközött.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.