Ugrás a tartalomra

Liu Shaong elutazhat Budapestről Pekingbe

2022.01.31
15:23
2022.01.31
15:36
Forrás
MTI
Pozitív koronavírusteszt miatt kellett elhalasztania az indulást.

Liu Shaong kedden délután elutazhat Budapestről Pekingbe. Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó egy hete adott pozitív koronavírustesztet, és ezért nem tarthatott a többiekkel múlt szerdán. A férfi váltóban tartaléknak jelölt Varnyú Alex - aki szintén pozitív tesztet adott a múlt héten - négy nappal később, azaz vasárnapra érhet Pekingbe. Mindketten tünetmentesek, jégen is edzhetnek és állandó felügyelet alatt vannak.

A pekingi téli olimpia hivatalosan pénteken kezdődik, a short trackesek versenye rögtön másnap rajtol, amikor vegyes váltóban már érmeket osztanak, illetve sor kerül a női 500 méter és a férfi 1000 méter selejtezőjére. Előbbiben Jászapáti Petra és Kónya Zsófia, utóbbiban pedig Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, valamint Krueger John-Henry a nevezett.

Liu Shaong
téli olimpia
Peking

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.