Ugrás a tartalomra

A Liverpool és a Real Madrid már a legjobb nyolc között

2018.03.06
23:12
2018.03.06
23:17
Forrás
Pannon RTV
Két mérkőzést rendeztek kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Liverpool a Porto csapatát látta vendégül, míg a Rela Madrid a Paris Saint-Germain otthonába látogatott.

Az angol-portugál találkozó továbbjutója már az első mérkőzésen eldőlt, mivel a Liverpool idegenben 5:0-ás győzelmet aratott, így a visszavágó nem sok izgalommal kecsegtetett. Az angol együttes hazai pályán is kézben tartotta a mérkőzés irányítását és helyzeteket is sikerült kialakítaniuk, azonban ezeket nem sikerült gólra váltaniuk. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult.

A csoport másik találkozóján a PSG-nek két gólos hátrányát kellett volna ledolgoznia, mivel Madridban 3:1-re kikaptak a Realtól. Ez nem volt könnyű feladat, mivel a hazai csapatnak a legnagyobb sztárja, a sérült Neymar nélkül kellett volna gólokat szereznie. A mérkőzés első találatára az 53. percig kellett várni, amikor is Ronaldo egy remekül beívelt labda után bevette a párizsiak kapuját. Ekkor már reménytelennek tűnt a Paris Saint-Germain helyzete, főleg hogy a 66. percben Verratti megkapta a második sárgalapját. A hazai csapatnak öt percel később Cavani révén mégis sikerült kiegyenlítenie.  A 2:1-es végeredményt Casemiro állította be. A Real így 5:2-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé.

Szerda este is két mérkőzést rendeznek a BL-ben. Mindkét összecsapást Angliában játsszák. A Manchester City a Baselt látja vendégül. Ez a párharc is már eldőlt, mivel a manchesteriek az első találkozón 4:0-ás győzelmet arattak. A Tottenham-Juventus összecsapás azonban igazi csemegének ígérkezik. Az első mérkőzés 2:2-es végeredménnyel zárult, így a londoni találkozón dől el, hogy ki jut a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.   

Labdarúgó Bajnokok Ligája

Most

20:56

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.
19:17, Frissítve: 19:24

Arany János-érmet kapott Takács Márta

A Magyar Tudományos Akadémia 197. közgyűlésén, Budapesten a külhoni magyar kutatók munkáját elismerő Arany János-érmet vehetett át dr. Takács Márta, a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar rendes egyetemi tanára.
16:43, Frissítve: 18:02

Amikor a bánáti szívósság sző nagy terveket

A majdányi régészeti lelőhelyet, a Dr. Batthyány-Strattmann László Művelődési Egyesület székházát, a törökkanizsai könyvtár épületét és az 1858-ban épült Szent György-plébániatemplomot tekintették meg a VMSZ politikusai.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.