Ugrás a tartalomra

Londonban lép ma pályára a TSC labdarúgó csapata

2023.09.21
10:21
2023.09.21
16:38
Forrás
Pannon RTV
A topolyai együttes az Európa Liga csoportkörének első fordulójában a West Ham United ellen lép pályára. A TSC szerda este már a meccs helyszínén edzett.

Jó hangulatban és igazi londoni esős időben hangolt a TSC a West Ham United elleni mérkőzésre. A topolyai csapat célja, hogy a maximumot nyújtsa a pályán, hiszen egész évben azért dolgoztak, hogy idáig jussanak - mondta a meccset megelőző sajtótájékoztatón a csapatot irányító Žarko Lazetić.

„Tudjuk milyen történelemmel rendelkezik a West Ham és, hogy milyen hosszú európai múltjuk van. Ez azonnal érezhető is, amikor megérkezel a stadionhoz, látható hogy ez egy igazi klub. Mi még csak most próbálkozunk történelmet írni, szeretnénk ha a TSC is hasonló dolgokkal büszkélkedhetne. Számunkra ez egy nagy kihívás, meglátjuk, hogy mennyit tudunk egy olyan csapat ellen, mint a West Ham.”

A TSC kielemezte a West Ham játékát, a gyenge pontok megtalálása a cél - mondta Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója. „Természetesen nagyon odafigyelünk arra, hogy keressük és megtaláljuk az ellenfélnek a gyenge pontjait, valamint megpróbáljuk a csapatunknak azokat az erényeit, amiben valójában jók vagyunk, azokat előtérbe helyezni és valahogy próbáljuk összehozni azt, hogy ahol ők sebezhetőek, azokat a pontokat meg is találjuk a mérkőzés közben. Mindenféleképpen bennünk van egy fajta elismerés irányukba, mert tudjuk, hogy milyen és mekkora csapatról van szó.”

A West Ham United és TSC mérkőzése közép-európai idő szerint este 9 órakor kezdődik Londonban. Az összecsapást a Pannon RTV stábja is a helyszínen követi.

futball
Európa Liga
West Ham United
Žarko Lazetić
Palágyi Szabolcs

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.