Ugrás a tartalomra

Los Angeles harmadszor rendezhet olimpiát

2017.08.01
07:33
2017.10.04
12:15
Hivatalosan még nem jelentették be a döntést.

Sajtóértesülés szerint megszületett a megállapodás a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vezetőivel, ennek értelmében Los Angeles rendezi a 2028-as olimpiát. A Los Angeles Times úgy fogalmaz: ez egyben „kikövezi az útját annak, hogy a 2024-es játékokat Párizsnak ítéljék oda”. A NOB július 11-én döntött arról, hogy szeptember 13-án a 2024-es mellett a 2028-as nyári játékok rendezőjét is bejelenti. Ennek ugyanakkor előfeltétele, hogy a három fél – a két város és a NOB – megegyezzen, és ezt a megállapodást hagyhatja majd jóvá Limában a NOB tagsága. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság történetében másodszor fordulhat elő, hogy egyszerre két házigazdát jelentenek be. (hirado.hu)

Los Angeles
olimpia

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.