Ugrás a tartalomra

Lőw Zsolt követi Tuchelt a Bayern Münchenhez

2023.03.25
17:33
2023.03.25
17:39
Forrás
MTI
A Bayern München labdarúgócsapatánál is Lőw Zsolt lesz Thomas Tuchel vezetőedző egyik másodedzője.

Erről szombati hivatalos bemutatásakor beszélt a német tréner, aki a pénteken közös megegyezéssel távozott Julian Nagelsmannt követi a kispadon.

"A stábom sem volt felkészülve arra, hogy minden ilyen gyorsan történik majd, köszönet jár a családtagoknak is a rugalmasságukért. Arno Michel és Lőw Zsolt is velem tart, velük már több mint tíz éve dolgozok együtt. És szeretném még Anthony Barryt is idecsábítani, ő jelenleg még a Chelsea alkalmazásában van" - fogalmazott a 49 éves Tuchel, aki legutóbb - Lőw Zsolttal együtt - a Chelsea-nél dolgozott, 2021-ben Bajnokok Ligáját nyert a londoni együttessel, korábban pedig a Paris Saint-Germaint irányította magyar kollégájával együtt.

A német szakember és stábja először hétfőn tart edzést a bajoroknál.

Lőw Zsolt
Bayern München
Thomas Tuchel

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.