Ugrás a tartalomra

Ma este labdarúgó BL

2018.04.03
08:20
2018.04.03
11:44
Forrás
livescore.com
Két izgalmas meccsel folytatódik ma a labdarúgó Bajnokok Ligájának kieséses szakasza.

Az olasz Juventus hazai pályán a spanyol Real Madridot fogadja. Az összecsapás igazán parázs meccsnek ígérkezik, ugyanis a két csapat akár a végső győzelemre is esélyesek között van. A másik mérkőzésen a jó formában lévő német Bayern München a Sevillával néz farkasszemet idegenben. Mindkét mérkőzés 20:45-kor kezdődik. Holnap további két meccset rendeznek. A spanyol Barcelona és az olasz AS Roma csapnak össze, míg angol derbi is lesz: a Liverpool hazai pályán fogadja a Manchester City csapatát.

foci
labdarúgás
BL
Bajnokok Ligája

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.