Ugrás a tartalomra

Ma este megkezdi menetelését Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában a magyar labdarúgó-válogatott

2023.03.27
07:38
Forrás
hirado.hu
Marco Rossi együttese 20.45-kor lép pályára idei első tétmérkőzésén, melynek keretében Magyarország a bolgár válogatottat fogadja a Puskás Arénában.

Az elmúlt időszak eredményei alapján a magyar és a szerb válogatott számít favoritnak az ötösben, de Marco Rossi szerint ez korántsem jelenti azt, hogy a nemzeti együttes könnyedén jut majd ki a kontinensviadalra, ugyanis Bulgária és Montenegró sem ígérkezik könnyű ellenfélnek, de még Litvánia is okozhat meglepetést.
 
A Magyar Labdarúgó Szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint gyakorlatilag telt ház fogadja majd a magyar labdarúgó-válogatottat.

labdarúgás
magyar válogatott
Marco Rossi
selejtező

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.