Ugrás a tartalomra

Ma este: Slovan Bratislava - Ferencváros

2022.07.27
13:40
2022.07.27
13:48
Forrás
Nemzeti Sport
A nemzetközi kupaszereplés és presztízs szempontjából is az egyik legfontosabb mérkőzés vár a Ferencváros labdarúgócsapatára ma este, amikor a Slovan Bratislava vendége lesz a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulós párharcának visszavágóján.

A továbbjutásnak azért van nagy jelentősége, mert amelyik csapat ebből a csatából győztesen kerül ki, az már biztosan főtáblás lesz a mostani idényben valamelyik európai kupasorozatban. A meccs 20:30-kor kezdődik, amit az M4 Sporton is élőben követhet. A magyar bajnok nincs könnyű helyzetben, mivel múlt szerdán Budapesten 2–1-re kikapott a Slovantól, amely ugyanúgy sorozatban négyszer nyert bajnokságot hazájában, mint a Ferencváros.

Ferencváros
FTC
Bajnokok Ligája

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.