Ugrás a tartalomra

Ma ismét pályára lép Györe László a Buenos Aires-i tenisztornán

2023.02.15
10:48
Amennyiben Györének sikerül a továbbjutás, akkor a Dušan Lajović - Camillo Ugo Carabelli összecsapás győztesével játszik majd a negyeddöntőben.

Györe László ma ismét pályára lép a Buenos Aires-i tenisztornán. A közép-európai idő szerint éjfélkor kezdődő nyolcaddöntőben a zentai teniszező ellenfele az ATP világranglista második helyezettje, Carlos Alcaraz lesz.

Az előző idényben berobbanó 19 éves spanyolnak ez lesz az első mérkőzése sérülése után, de a fogadóirodák még így is őt tartják a mérkőzés esélyesének. Györe azonban remek formában játszik az elmúlt időszakban. A zentai játékos február elején a Davis Kupában is megnyerte mérkőzését, Buenos Airesben pedig az első fordulóban Fabio Fognini ellen tudott nyerni két sima szettben.

Amennyiben Györének sikerül a továbbjutás, akkor a Dušan Lajović - Camillo Ugo Carabelli összecsapás győztesével játszik majd a negyeddöntőben.

Györe László
tenisz
tenisztorna
Buenos Aires

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.