Ugrás a tartalomra

Magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott a szerb férfi labdarúgó-válogatott Kínában

2017.11.10
12:15
2024.03.19
08:37
A távol-keleti népköztársaság válogatottja nagyjából 20 percig volt játékban a sasok ellen, Ljaljić találatával már a mérkőzés első harmadában vezetést szereztek a vendégek.

A játék során látni lehetett a meccs tétnélküliségét. Mindkét csapat szakvezetője több taktikát és felállást is kipróbált. A szerb válogatottra idén még egy mérkőzés vár a 2018-as oroszországi VB előtt, az ellenfél Dél-Korea legjobb 11 futballistája lesz. Ők szintén biztos résztvevői a jövő évi világbajnokságnak.

Előzmény:

Délután fél egytől felkészülési mérkőzésen méri össze tudását a szerb és a kínai férfi labdarúgó-válogatott. A sasok ideiglenes szakvezetője a távozott Slavoljub Muslin segédje, Mladen Krstajić lesz. Szerbia már biztos résztvevője a 2018-as oroszországi világbajnokságnak. Ugyanez Kínáról nem mondható el, hiszen az ázsiai selejtezők A csoportjának ötödik helyén végeztek, így biztosan lemaradnak a világfutball jövő évi ünnepéről.

szerb
kínai
labdarúgó
válogatott

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.