Ugrás a tartalomra
Szerbiai Kézilabda Szövetség

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

2021.12.05
22:11
2021.12.06
07:49
Forrás
Pannon RTV
A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.

Már az első félidőben látszott a két csapat közötti minőségbeli különbség. Az afrikai együttes 4:4-ig tudta tartani a lépést Uroša Bregar vezetőedző csapatával. Az első játékrész végén a szerbek már 10 góllal vezettek (19:9). A fordulást követően sem vettek vissza a tempóból és még nagyobb különbséggel nyerték a második játékrészt. A Mérkőzés 43:18-as végeredménnyel zárult. A csoportkör harmadik fordulójában Szerbia csapata az orosz válogatottal játszik a csoportelsőségért.

Női kézilabda-vb

Most

10:29

Katasztrofális az aszályhelyzet több olasz tartományban

Az öt olasz régió mindegyike, a többi között Lombardia, Veneto és Piemont tartomány az ország északi részén, a Pó folyó vízgyűjtő medencéje mentén fekszik. A legnagyobb olasz folyó, a Pó vízszintje pedig hetven éve nem volt ennyire alacsony.
10:21

Megújul a Pitypang ovi Adán

Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.

Népszerű