Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelem a Javor ellen

2023.12.18
18:03
2023.12.18
19:53
Forrás
Pannon RTV
3:0-ra győzött hazai pályán a topolyai TSC a szerb labdarúgó Szuperliga 19. fordulójában az ivanjicai Javor ellen.

Đakovac a 28. percben szerezte meg a topolyaiak számára a vezetést. Az első félidő hosszabbításában, a 47. percben Rakonjac növelte a TSC előnyét, így a házigazdák 2:0-ás vezetésével mentek pihenőre a csapatok. A harmadik gólra a második félidő derekáig kellett várni, a cserejátékosként beálló Pantović a 82. percben állította be a végeredményt. A TSC a meccs kezdetétől irányítása alatt tartotta a játékot, a Javor keveset birtokolta a labdát. A topolyaiak a mai mérkőzés után 36 ponttal a tabella harmadik helyén állnak, a Javor a tizedik helyen van 20 ponttal. A TSC pénteken még játszik egy mérkőzést a téli szünet előtt. A 9. forduló elhalasztott meccsén a topolyaiak a kruševaci Napredak csapatát látják vendégül.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Úgy éreztem, hogy az első gól lesz az, amely valójában billenteni fog a részünkre, és a Javor csapata nem nagyon akart játszani, gondolták, hogy egy olyan védekező játékból, mint amilyet játszott a Spartacus ellenünk, hogy abból úgy ki tudnak jönni, hogy esetleg egy pár ellentámadást végre tudnak hajtani, és esetleg abból pozitív eredményt elérni. Nagyon jók voltunk a támadásban, türelmesek voltunk a támadásban, és gyakorlatilag az első góllal, amit Rakonjac nagyon szépen előkészített neki, ez már egész más hangulatot adott a mérkőzésnek, és utána folytatva ezt a türelmes mérkőzést, elveszített labdáink után gyorsan lecsapva az ellenfélre sikerült elvenni a labdákat, és a második félidőben a cserék, amikor már frissítettük a keretet, akkor már egész más volt a játék, már csak az volt a kérdés, mennyi gólt fogunk lőni.”

TSC Labdarúgó Klub

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.