Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelmet aratott a TSC

2021.03.15
18:01
2021.03.15
19:48
Forrás
Pannon RTV
Magabiztos győzelmet aratott a TSC Zentán a városi stadionban. A topolyaiak a Mačva csapatát fogadták a szerb labdarúgó Szuperliga 27. fordulójában.

A TSC első gólját Milićevićnek sikerült megszereznie a meccs nyolcadik percében. A Mačva a 27. percben próbált kapura rúgni és bár helyzeteik adódtak többször is, nem sikerült értékesíteniük azt. A meccs 37. percében Banjac kapura lövéséből született meg a TSC második gólja, ezzel sikerült beállítani a 2:0-ás eredményt a félidőben. 

A második félidőt mindkét csapat cserékkel indította, azonban ez mit sem segített a Mačva csapatán, akik a hosszabbítás utolsó percében Milićević második góljával, 3:0-ra kaptak ki a TSC csapatától. A győzelemért járó három ponttal a TSC így már 41 ponttal rendelkezik a Szuperligában.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója: „Megmutattuk azt, hogy tudunk egy kicsit nyíltabban is játszani és ezt a mérkőzést egy olyan ellenfél ellen, amely küzd az életéért, a bennmaradásért. Nagyon okosan a tempót mi diktáltuk és a végén tényleg egy magabiztos győzelmet arattunk. Hiányzott az elmúlt mérkőzésekből pont ez a tűz, amit ma mutattunk, mutattak a játékosok. Azt mondom, hogy ahogyan el kellett felejtenünk a gyengébb eredményeket az utóbbi időben, úgy ezt a mérkőzést is el kell felejteni, mert meg kell fordulni a következő ellenfél, a Spartak ellen.”

TSC
Mačva
foci
futball
labdarúgás
Zenta

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.