Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelmet aratott a Vojvodina Szabadkán (videó)

2017.02.19
18:18
Gólgazdag mérkőzésen magabiztos 4:1-es győzelmet aratott a Vojvodina labdarúgó csapata a Szuperliga 22
Gólgazdag mérkőzésen magabiztos 4:1-es győzelmet aratott a Vojvodina labdarúgó csapata a Szuperliga 22. fordulójában Szabadkán. Az újvidéki együttes végig fölényben játszott, így a nagyarányú győzelem nem mondható meglepetésnek. A győzelem reményében érkezett Szabadkára a tabella harmadik helyén álló újvidéki Vojvodina. A piros-fehér mezesek ennek megfelelően vágtak neki a mérkőzésnek és Dejan Meleg góljával már az 5. percben megszerezték a vezetést. A Spartacus ezt követően több ígéretes akciót is kidolgozott, félidőig az eredmény azonban nem változott. A fordulást követően ismét a piros-fehér mezesek kezdeményeztek és Siniša Babić 54. percben szerzett találatával megduplázták előnyüket. Ezt követően az egész meccsen kiválóan futballozó Ognjen Mudrinski is villantott és az 56. percben 2:1-re szépítette az állást. A Spartacus öröme azonban nem tartott sokáig, hiszen 3 perc elteltével ismét jött a Vojvodina, és Filip Malbašić góljával 3:1-re módosult az állás. A mérkőzés hajrájában a vendégek csapatából Mario Maslać is betalált, így a Vojvodina végül fölényes 4:1-es győzelmet könyvelhetett el a szabadkai Spartacus vendégeként.



Dragan Ivanović, vezetőedző, FK Vojvodina, Újvidék: „A második félidőben konkrétabbak voltunk. Kihasználtuk a játékosaink egyéni kvalitásait. Gyors kontrákból Babić és Malbašić szép góljaival előbb 2:0-ás előnyhöz jutottunk, majd a Spartacus 2:1-re szépített, de amint mondtam, gyorsan visszatértünk a játékba, megszereztük harmadik gólunkat és ezzel a mérkőzés gyakorlatilag véget is ért.” Andrej Černišov, a szabadkaiak edzője elmondta, csapata jelenleg nehezen tudja felvenni a küzdelmet a náluk erősebb ellenfelekkel. Andrej Černišov, vezetőedző, FK Spartacus, Szabadka: „A játékosaink küzdöttek. Azonban az egyénileg magas tudású játékosok hiányában nagyon nehéz szembeszállni a Vojvodinával. A Vojvodina győzelme megérdemelt, amihez csak gratulálni tudok.” 22 fordulót követően az újvidéki Vojvodina 48 ponttal továbbra is harmadik a Szuperligában, a szabadkai Spartacus pedig 30 ponttal a 8. helyen áll.
labdarúgás
Szabadka
Spartacus
Vojvodina

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.