Ugrás a tartalomra

Magyar győzelem a horvátok felett

2023.07.19
07:35
Forrás
MTI
12-10-re legyőzte a magyar férfi vízilabda-válogatott az Európa-bajnok horvát csapatot a fukuokai olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportküzdelmeinek második fordulójában.

A magyaroknál kilenc játékos is feliratkozott a gólszerzők közé. Varga Zsolt együttese így szinte biztos csoportelső, azaz közvetlenül jut majd a jövő keddi negyedöntőbe.

Magyarország legközelebb pénteken az argentinok ellen zárja a csoportkört. Varga Zsolt, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy nyilatkozott a mérkőzés után, hogy a negyeddöntőig hátra levő hat napban - közte az argentinok elleni pénteki csoportmérkőzéssel - tovább dolgoznak majd a sikerért, de lesz pihenő is, illetve egy másik közvetlenül nyolc közé jutott válogatottal, akár a spanyol, vagy az olasz együttessel is szeretnének gyakorolni.

A csapatkapitány Jansik Szilárd is elégedetten értékelt: Büszkék lehetünk magunkra, mert egy nagyon jó horvát csapatot vertünk meg, ráadásul nagyon sok jó dolgot lehetett látni. Három és fél negyeden keresztül megvalósítottuk, amit elterveztünk. Ott talán azt gondoltuk, megvan a meccs, de kiderült, hogy csak akkor van vége, amikor lefújja a játékvezető.

vízilabda
mérkőzés
Fukuoka 2023

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.