Ugrás a tartalomra

A magyar női vízilabdások kikaptak a görög csapattól Hollandiában

2024.01.06
07:45
Forrás
MTI
A magyar női vízilabda-válogatott 14-12-es vereséget szenvedett a görög csapattól az Eindhovenben zajló Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.

A két csapat a legutóbbi Európa-bajnokságon, 2022 nyarán Splitben is a nyitónapon találkozott egymással, a görögök akkor 9-8-ra diadalmaskodtak, ami miatt végül a magyaroknak a spanyolokkal kellett negyeddöntőt vívniuk, és ott alulmaradtak. A tornán egy olimpiai kvótát osztanak ki, a holland és a szintén vb-döntős spanyol válogatottnak már biztos a párizsi részvétele, így ezt a két csapatot leszámítva a legjobb szerez ötkarikás indulási jogot.

A magyarok szombat este 19 órától a házigazda, világbajnok hollandok ellen folytatják.

Eindhoven
vízilabda
női vízilabda

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.