Ugrás a tartalomra

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

2019.07.19
11:27
2024.03.19
08:47
Forrás
hvg.hu
A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.

A Debrecen és a Honvéd döntetlent játszott idegenben, a Fehérvár és az FK Zeta mérkőzése gól nélkül ért véget.

A Budapest Honvéd hazai 3:1-es sikerét követően 1:1-es döntetlent játszott a litván Zalgiris Vilnius vendégeként. A második fordulóban a román Universitatea Craiova lesz az ellenfelük.

A Debrecen 1:1-es döntetlent játszott az albán FK Kukesi vendégeként, így 4:1-es összesítéssel jutott tovább. A következő körben az olasz Torino FC-vel találkoznak.

A Fehérvár FC szintén sikerrel vette az akadályt, miután az idegenbeli 5:1-es győzelmét követően Felcsúton gól nélküli döntetlent játszott a montenegrói FK Zeta együttesével. A Fehérvár FC a következő körben a liechtensteini Vaduz csapatával találkozik, az első mérkőzést egy hét múlva rendezik Felcsúton.

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen, így két gólos első fordulóbeli veresége végzetesnek bizonyult.

A kör meglepetése Splitben született. A helyi Hajduk az esélytelennek tartott máltai ellenfelétől kapott ki otthon, így búcsúzott a további küzdelmektől. 

Európa Liga
labdarúgó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.