Ugrás a tartalomra

A magyar válogatott legfontosabb idei mérkőzése

2020.11.12
13:23
2020.11.12
22:49
Eldől, hogy a csapat ott lesz-e az Európa-bajnokságon.

Az év legfontosabb mérkőzését játssza ma a magyar labdarúgó-válogatott. Magyarország nemzeti csapata Izland legjobbjait fogadja. Amennyiben a magyar csapat bizonyul jobbnak, a válogatott ott lehet a jövő évi, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon. Szerbia számára is hasonlóan nagy téttel bír a mai mérkőzés. A szerb csapat Skócia együttesével küzd meg a Európa-bajnokságon való részvételért. A meccsek 20 óra 45 perckor kezdődnek.

foci
labdarúgás
magyar válogatott

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.