Ugrás a tartalomra

A magyar vízilabda-válogatott nyerte a férfi Európa Kupát

2019.04.07
22:25
Forrás
MTI
A magyar férfi vízilabda válogatott nyerte az Európa Kupa zágrábi nyolcas döntőjét: Märcz Tamás együttese a vasárnapi fináléban a házigazda világbajnoki címvédő horvátokat győzte le 10-8-ra.

A magyar csapat - amely a negyeddöntőben Montenegrót, a négy között pedig Olaszországot búcsúztatta - végig vezetve, magabiztosan diadalmaskodott, a tíz gólon nyolcan osztoztak, a legeredményesebb játékos Manhercz Krisztián volt három találattal, míg a mérkőzés legjobbjának a kapus Nagy Viktort választották.

A magyar válogatott már a döntőbe jutásával kiharcolta, hogy júniusban ott legyen a belgrádi világliga szuperdöntőjében, amelynek győztese elsőként szerez kvótát a tokiói olimpiára.

vízilabda
Európa Kupa

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.