Ugrás a tartalomra

Magyarországon tesztel idén a Forma-1-es mezőny

2017.01.25
11:15
Silverstone helyett a Hungaroringen lesz idén a Forma-1-es világbajnoki sorozat egyik kollektív tesztje - adta hírül a Nemzetközi Automobil Szövetség
Silverstone helyett a Hungaroringen lesz idén a Forma-1-es világbajnoki sorozat egyik kollektív tesztje - adta hírül a Nemzetközi Automobil Szövetség. A bejelentés szerint a magyarországi helyszín mellett év közben a Bahreini Nagydíj után, április közepén lesz lehetősége a csapatoknak a plusz kilométerek gyűjtésére, míg a szezon végeztével, november végén Abu-Dzabiban tesztelhetnek az istállók, igaz, ekkor csak a 2018-ban használatos Pirelli gumik kipróbálására lesz lehetőség. Mindez azt jelenti, hogy a magyarországi versenyhétvége után, amely július 28-tól 30-ig tart, további három napig a Hungaroringen marad a mezőny, hiszen a hivatalos tesztnapok augusztus 1-én és 2-án lesznek. A csapatok a mogyoródi és a bahreini gyakorláson szabadon dolgozhatnak, bármilyen fejlesztést kipróbálhatnak, a megkötés csak annyi, hogy a négy napból kettőn olyan fiatal versenyzőket kell szerepeltetniük, akik eddig három nagydíjnál kevesebbet teljesítettek. A 2017-es Forma-1-es szezon első tesztnapjait Barcelonában tartják február 27. és március 2. között, az idény a március 26-i Ausztrál Nagydíjjal veszi kezdetét. (MTI)
tesztelés
Hungaroring

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.