Ugrás a tartalomra

A Manchester City jutott tovább a BL-elődöntőbe

2023.04.20
08:16
2023.04.20
15:04
Forrás
M4 Sport
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján 1–1-es döntetlent játszott a Manchester City a Bayern Münchennel, így Pep Guardiola együttese 4–1-es összesítéssel bejutott a legjobb négybe.

A visszavágón az angol bajnok a Bayern München otthonában lépett pályára a hazai környezetben 3-0-ra megnyert első felvonás után. A bajorok nekiestek riválisuknak, ám nem tudtak betalálni. Az 57. percben Erling Haaland góljával szerezte meg a vezetést a City. A fiatal norvég csatárnak ez volt a 12. gólja a mostani BL-szezonban. A hajrában Joshua Kimmich büntetőből egyenlített, így a végeredmény 1-1 lett. A Manchester City az elődöntőben a címvédő Real Madriddal találkozik.

A továbbjutás az Internek is összejött, miután 3:3-as döntetlent játszott hazai pályán a Benfica ellen. Az olaszok pedig a párharc első meccsét 2:0-ra megnyerték Portugáliában, így 5:3-as összesítéssel jutottak a négy közé. Az elődöntőben a városi riválisukkal az AC Milannal mérkőznek majd meg.

Manchester City
Bajnokok Ligája
labdarúgás
Bayern München

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.