Ugrás a tartalomra

Már nem Bernie Ecclestone a Forma-1 ügyvezető igazgatója

2017.01.23
22:39
Leváltották Bernie Ecclestone-t a Forma-1 ügyvezető igazgatói posztjáról
Leváltották Bernie Ecclestone-t a Forma-1 ügyvezető igazgatói posztjáról. A pozícióját Chase Carey vette át - ezt maga Ecclestone közölte az Auto Motor und Sporttal. A 86 éves brit üzletember jó négy évtizede irányította a Forma-1-et. Múlt év szeptemberében bejelentették, hogy az amerikai Liberty Media felvásárolja a Forma-1-et, és már akkor sejthető volt, hogy nem számítanak Ecclestone-ra hosszú távon. A Liberty elnöksége a múlt héten zöld utat adott arra, hogy lezárják a kétlépcsős adásvételi eljárást, és kifizessék a fennmaradó összeget az F1 többségi részvényeiért. Egy nappal később az FIA is áldását adta a tulajdonosváltásra, amely ezzel az előzetesen jósoltnál hamarabb, már január végéig lezárul. Ezt követően már csak az volt a kérdés, mikor váltják le Ecclestone-t. A múlt ősszel elnöknek kinevezett Chase Carey most már a Forma-1 ügyvezető igazgatói posztját is ellátja. Bernie Ecclestone a folytatásban az elnökség tagja maradhat, valamint a Liberty tiszteletbeli elnöki címet ajánlott fel neki. (hirado.hu)
leváltás
ügyvezető igazgató
Bernie Ecclestone
Chase Carey

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.