Ugrás a tartalomra

Máris óriási az érdeklődés az oroszországi labdarúgó-vb iránt

2017.09.20
12:36
2024.03.19
08:51
Öt nap alatt csaknem egymillió jegyigénylés futott be a jövő évi, oroszországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire.

Öt nap alatt csaknem egymillió jegyigénylés futott be a jövő évi, oroszországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire, közülük 60 ezer a nyitómeccsre, 83 ezer pedig a döntőre – tájékoztat a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség. A FIFA teljes mértékben elégedett az érdeklődéssel, és ha marad a jelenlegi dinamika, a vb egésze alatt teltházas stadionokban zajlanak majd az összecsapások. A belépők árusítását csütörtökön – kilenc hónappal a rajt előtt – hirdették meg, és nemcsak az orosz szurkolókat mozgatta meg a lehetőség, hanem a külföldi érdeklődés is várakozáson felülinek bizonyult. Az igénylők egyötöde külföldi, és a legtöbben Argentínából, Kínából, Mexikóból és az Egyesült Államokból akarják látni a helyszínen az oroszországi vb mérkőzéseit.

Oroszország
labdarúgó-vb

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.