Ugrás a tartalomra

Mbappé a vb-n keresett minden pénzéről lemond

2018.07.01
08:44
2024.03.19
08:40
Forrás
nemzetisport.hu
A francia labdarúgó-válogatott játékosa, Kylian Mbappé a világbajnokságért kapott összes pénzét karitatív szervezeteknek ajánlja.

A 19 éves csillag a francia labdarúgó-szövetségtől kapott bónuszait annak a fogyatékos gyermekek sportolását segítő jótékonysági szervezetnek adományozza, amelynek ő az egyik „főszponzora”.

Arról nincs információ, hogy Mbappé eddig mennyi bónuszt érdemelt ki, az viszont biztos, hogy a fiatal futballista a meccsenkénti 20 ezer eurós „fellépési” díjáról is lemond – ezekkel az összegekkel különböző szervezeteket fog támogatni.

A Paris Saint-Germain játékosának magyarázata szerint nem kell pénz ahhoz, hogy a hazáját képviselje a világbajnokságon. A támadó üzenete eljutott a csapattársaihoz is, a hírek szerint Samuel Umtiti is hasonlóan jár el a torna alatt kapott juttatásaival.

Mbappé a világbajnokságon a torna második legfiatalabb labdarúgójaként válogatottja mindhárom csoportmeccsén pályára lépett és egy gólt lőtt, a nyolcaddöntőben pedig két gólt is szerzett Argentína ellen.

labdarúgó világbajnokság
Mbappé
francia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.