Ugrás a tartalomra

Még ma lehetséges a téli labdarúgó-átigazolás

2017.01.31
13:10
Hivatalosan ma zárul a nemzetközi téli labdarúgó-átigazolás
Hivatalosan ma zárul a nemzetközi téli labdarúgó-átigazolás. Az igazi bombáktól eddig mentes volt az elmúlt időszak. Patrice Evra elhagyta a Juventust, immáron a Marseille-t erősíti. Egy másik francia válogatottat sikerült vásárolnia a tengerparti csapatnak. Dimitri Payet, a EB egyik sztárja is az Olimpique Marseille-t erősíti a következő évben. A magyar válogatott Pintér Ádámnak sikerült külföldre igazolnia. A német másodosztályban folytatja. Továbbra is kérdéses azonban a Lech Poznant szívesen elhagyó Kádár Tamás sorsa, akit Ukrajnába akartak igazolni. A magyar légiós helyett a szerb válogatott Aleksandar Pantić érkezett a Dinamo Kijev védelmébe. A nemzetközi átigazolási piac hivatalosan éjfélkor zár, a csapatoknak addig kell beküldeniük a nemzetközi szövetségnek az adott papírokat a játékosok adás-vételéről. (NSO)
foci
tél
átigazolás
határidő

Most

12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.