Ugrás a tartalomra

Megemelt összdíjazás az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon

2023.12.30
14:17
2023.12.30
14:22
Forrás
Pannon RTV
Tízmillió ausztrál dollárral nőtt a január 14-én kezdődő Australian Open pénzdíja, így az összdíjazás 86,5 millió dollár lesz.

Az ausztrál nyílt teniszbajnokság az év első Grand Slam-tornája, a 10 millió ausztrál dolláros pénzdíjnövekedés pedig 13 százalékos emelést jelent az előző évi összeghez képest. A január 28-ig tartó verseny egyéni győztesei egyenként 3 millió 150 ezer dollárral gazdagodnak, míg az első fordulóban búcsúzók 120 ezer dollárt kapnak.

Szerbiából Novak Đoković, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović és Györe László vesz részt a versenyen, Magyarországról pedig Fucsovics Márton, Marozsán Fábián, továbbá Piros Zsombor és Valkusz Máté. Szerb női teniszező nincs, a magyarok közül pedig Babos Tímea, Bondár Anna, Gálfi Dalma és Udvardy Panna lesz ott.

Australian Open

Most

14:52, Frissítve: 14:58

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.