Ugrás a tartalomra

Megérkezett a 2023-as Dakar Rally kiindulótáborába Saghmeister Gábor

2022.12.28
18:40
2022.12.28
19:25
Forrás
Pannon RTV
Az idei versenyen 8500 kilométeres távot kell teljesíteniük a versenyzőknek, a gyorsasági szakasz pedig 14 napig tart.

A szabadkai versenyző holnap veheti át motorját, ami már szintén megérkezett Szaúd-Arábiába. Egy kisebb szervizt követően felszerelik rá azokat a navigációs berendezéseket, amelyek elengedhetetlenek a homokos terepen zajló verseny teljesítéséhez: „Harmincadikán lesz a technikai és az adminisztratív átvétel. Ha ott minden renden megy, akkor harmincegyedikén indulok az első napi versenyen, ami körülbelül 15 kilométer lesz, gyorsasági szakasz. Ez egy gyors motocross pályán lesz megszervezve, nagyon remélem, hogy jó eredményt tudok elérni mert attól függ, hogy hanyadik helyen tudok startolni elsején, a Dakar első futamán.”

Dakar Rally
Saghmeister Gábor

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.