Ugrás a tartalomra

Megérkezett a TSC labdarúgócsapata Görögországba

2023.12.13
15:36
2023.12.13
16:20
Forrás
Pannon RTV
A topolyai együttes csütörtökön sorsdöntő mérkőzést játszik az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

Amennyiben a TSC nyerni tud az Olympiakosz vendégeként, akkor harmadikként zár csoportjában és tavaszra a Konferencia Ligában folytathatja a küzdelmeket.

Az összecsapás a görög kormány döntése alapján zárt kapus lesz, ugyanis korábban komoly összecsapások alakultak ki a helyi rivális szurkolócsoportok illetve a rendőrök között.

A topolyai együttest stábunk is elkísérte, Görögországból Dóró Alen tudósít.

„A TSC fennállása talán legfontosabb mérkőzésére készül itt, Görögországban, ugyanis amennyiben a topolyaiak nyerni tudnak, akkor a csoportban megelőzik az Olympiacost. Ez pedig azt jelenti, hogy a TSC tavaszra is szerepelhet a nemzetközi porondon, egészen pontosan a Konferencia Ligában. A TSC győzelmi esélyeit pedig talán tovább növeli az a tény, hogy az Olympiacos mögött ezúttal nem lesz hátszél, ugyanis a mérkőzésen nem lesznek nézők. Ennek oka, hogy az elmúlt időszakban több súlyos szurkolói incidens is történt Görögországban, ezért a helyi kormány úgy döntött, hogy a mérkőzéseken nem lehetnek szurkolók, így holnap este sem. A TSC egyébként ma este már az Olympiacos stadionjában fog edzeni. A mérkőzés pedig közép-európai idő szerint este 9 órakor kezdődik a Karaiskakis stadionban.”

TSC
Görögország
Olympiakosz

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.