Ugrás a tartalomra

Megint kikapott a német válogatott

2018.06.02
22:43
Forrás
24.hu
A világbajnokságra címvédőként készülő német válogatott meglepetésre 2-1-re kikapott Ausztria vendégeként a szombati felkészülési mérkőzésen.

A meccs csaknem kétórás késéssel kezdődött, mert a klagenfurti stadion gyepszőnyege a hatalmas esőzés miatt egy ideig alkalmatlan volt a játékra. A németek kapuját Manuel Neuer védte, aki legutóbb szeptember 16-án lépett pályára. A címvédő Németország a Koreai Köztársasággal, Mexikóval és Svédországgal találkozik a kevesebb mint két hét múlva kezdődő oroszországi világbajnokság csoportkörében.

Németország
Ausztria
Klagenfurt
labdarúgás

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.