Ugrás a tartalomra

Megkezdődnek a küzdelmek a labdarúgó BL csoportkörében

2023.09.19
13:47
Forrás
Pannon RTV
A Crvena zvezda csapata Angliában, a tavalyi bajnokkal csap össze.

Szerbia egyetlen képviselőjére a legrangosabb európai kupasorozatban nehéz feladat vár, mivel a kiváló formában levő Manchester City lesz az ellenfél. A G csoport másik mérkőzésén a svájci Young Boys az RB Leipzig csapatát látja vendégül. A lipcsei együttesben a sérüléséből felépülő Gulácsi Péter és a térdsérülésével bajlódó Willi Orbán szereplése is kérdéses.

Kedden összesen nyolc mérkőzést rendeznek a BL csoportkörében. Ezek közül a legérdekesebbnek a Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund, valamint az AC Milan – Newcastle találkozók ígérkeznek. A Bajnokok Ligájában most fordul elő 20 év után, hogy az elmúlt két évtized két legmeghatározóbb labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo sem lesz ott a mezőnyben. Továbbá ez az utolsó év, amikor a BL 32 résztvevője ilyen csoportkörben küzd majd meg egymással, mivel jövőre nagyban változik a sorozat lebonyolítása és a résztvevők száma is 32-ről, 36-ra növekszik.

futball
Bajnokok Ligája
Crvena zvezda
Manchester City

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.