Ugrás a tartalomra

Megnyerte a Crvena Zvezda labdarúgócsapata a Szuperligát

2018.04.29
21:26
2024.03.19
08:33
Forrás
Szerbiai RTV, livescore.com
A belgrádi csapat idegenben győzte le 2:0-ra a kruševáci Napredakot.

A kruševaci Napredak 2:0-ás legyőzésével megnyerte a szerbiai labdarúgó bajnokságot a belgrádi Crvena zvezda csapata. A fővárosi együttes ezzel 28. szerb bajnoki címét zsebelhette be. A vendégek két gólja a mérkőzés végén született, a 79. percben Nenad Krstičić, majd a 90. percben Aleksandar Pešić köszönt be, beállítva ezzel a végeredményt. A forduló többi meccsén is voltak érdekes eredmények. A második helyezett Partizan 2:1-es vereséget szenvedett az újvidéki Vojvodinától, míg a harmadik helyen tanyázó szabadkai Spartacus 3:0 arányban kikapott a Čukaričkitől.

szuperliga
Crvena zvezda

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.