Ugrás a tartalomra

Mégsem jutott be a magyar jégkorong-válogatott a világbajnokság elit mezőnyébe

2018.04.29
13:14
2024.03.19
08:33
Forrás
nemzetisport.hu
Tizenöt másodperc választotta el a magyar jégkorong-válogatottat attól, hogy bejusson a világbajnokság elit mezőnyébe.

A Budapesten rendezett divízió 1/A jégkorong-világbajnokság utolsó mérkőzésén Magyarország nem tudta rendes játékidőben legyőzni Nagy-Britanniát, mivel az ellenfél 16 másodperccel a vége előtt egyenlített. A ráadásban aztán mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de az extra öt percben nem született meg a meccset eldöntő gól, majd a szétlövés végén a britek örülhettek a győzelemnek. Így az első két helyen zárt brit és olasz válogatott jutott a legjobb 16 csapat közé.

jégkorong-válogatott

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.