Ugrás a tartalomra

Megsínylik a zártkapus Magyar Nagydíjat a vendéglátok

2020.07.19
09:55
2020.07.19
10:06
Forrás
MTI
A szabadedzéseket, az időmérőt és a futamot is nézők nélkül rendezik meg Magyarországon. A rendőrök ellenőrzik az utcákat, hogy senki se próbáljon bejutni a versenyhelyszín közelébe.

A lelátók üresek, a pálya területén csak a versenyzők csapatai és a kiszolgáló személyzet tartózkodhat. Azonban nem csak a szurkolók csalódottak, hanem a környék éttermei, sörözői és vendéglátóegységei is. Ebben az időszakban szinte teljesen vendégek nélkül maradtak. Az előző években a legtöbb étteremben a Forma 1-es verseny idején telt ház volt. A  szálláshelyeken is megváltozott a helyzet. A szerencsésebb panziók nem maradtak foglalások nélkül, csak a vendégkörük cserélődött le. Tegnap a Hungaroring környéki dombokra azért többen is kimentek, hogy legalább az autók hangját hallják, és néhány pillanatot elkapjanak az edzésekből. 

Az idei, zártkapus Magyar Nagydíj vasárnap 15.10 órakor kezdődik, a versenyt az M4 Sport közvetíti.   

Magyar Nagydíj
zártkapus
vendéglátó
megsínyli
szurkoló

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.