Ugrás a tartalomra

Megszerezte az idény első győzelmét a topolyai TSC

2018.08.29
15:53
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
A TSC 2:0-ra megverte az FK Metalacot a zentai stadionban. A Szerb Labdarúgó Első Liga negyedik fordulójában derekas küzdelem zajlott a topolyai kékek és a Gornji Milanovac-i csapat között.

Az első félidőben nem született gól a meccsen. Bár az FK Metalac játékosai sok helyzetet kidolgoztak, a második félidőben sem sikerült szépíteniük az álláson. Aleksandar Janjić, edző, FK Metalac: „Szerintem a végeredmény azért lett ilyen, mert rosszul csináltunk valamit. Az első félidőben teljesen lemondtunk a játékról. Amikor ilyesmi történik, a szekér nem úgy halad, ahogy szeretnénk.”

A meccs 54. percében Saša Tomanović szerezte meg az első gólt a topolyai kékeknek. A 87. percben pedig a szintén kék mezben játszó Mladen Galić küldte hálóba a labdát. Sinkovits Dávid, játékos, TSC: „Ugyanúgy mentünk előre, ahogy az első félidőben. Harcoltunk, és reménykedtünk a helyzetekben. Aztán ki is használtuk. Rúghattunk volna még egy-két gólt, de ennek is örülünk.”

A csapatot Predrag Rogan korábbi edző távozása után Szabó Zoltán, a TSC sportigazgatója edzette. Véleménye szerint a csapattagok motiváltak voltak a meccs során: „Az első félidőben is nyomtuk, csak nem tudtuk kialakítani a helyzeteket. A másodikban pedig sikerült rögtön gólt rúgnunk. Amikor gólt rúgtunk, a csapat is felszabadult, és utána kialakítottunk még egy pár helyzetet. A végén sikerült a második gólt is berúgni, úgyhogy ez egy szép győzelem. A szezonban megvan az első győzelmünk, ami nagyon fontos.”

A TSC csapata jelenleg a táblázat 7. helyén áll. A kék-fehérek legközelebb az OFK Žarkovo csapatával mérkőznek meg szeptember másodikán.

Topolya
TSC
labdarúgó

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.