Ugrás a tartalomra

Megtartotta évi közgyűlését a Spartacus Hegymászó Klub

2024.02.01
08:35
2024.02.01
16:30
Forrás
Pannon RTV
Összegezték az elmúlt év eredményeit, a legsikeresebb sportolók pedig jutalomban is részesültek.

Bognár Nóra kiváló eredményekkel büszkélkedhet sportmászás terén, úgy a hazai, mint a nemzetközi versenyeken. Akárhol megjelenik, ott van az elsők között és a legfényesebb érmet hozza magával - mondták edzői. „Az én jövő évi terveim főként sziklára fognak irányulni, mivel elköltöztem Miskolcra az egyetem miatt, így több lehetőségem van sziklán teljesíteni. A céljaim is arra felé irányulnak. Szeretném kitolni a határaimat, minél nehezebb fokozatokban teljesíteni. A Szerb Sziklamászó Szövetségnek is a feltételeit teljesíteni. ”

A sportklub jelenleg 232 tagot számlál, de folyamatosan bővül a szabadkai hegymászók száma - mondta Straka Andrea, a szabadkai Spartacus Hegymászó Klub elnöke. „Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményekre, mert pici a klubunk, egy alföldi klubról van szó és mégis kitűnő eredményeket mutattunk fel a hegymászásban. Most fogjuk kiosztani a jutalmakat a legsikeresebb sportolóknak, és azoknak, akik segítették a klub munkáját. Az idei év, a következő sportszezon, a 2024-es év nagy kihívásokkal áll előttünk, ugyanis Szabadka elnyerte az Európai sportvárosának címét. Ez minden sportolónak nagy kihívás és felelősség. Be kell bizonyítani, hogy Szabadka tényleg megérdemli ezt a címet.”

A sportklub legtehetségesebb sportolóinak a sportmászók bizonyultak, de a hegyi tájfutók, illetve a hegymászók is szép eredményekkel büszkélkedhetnek. A sportolók mellett, médiaházunk is oklevélben részesült a közgyűlésen.

Spartacus Hegymászó Klub
Bognár Nóra
Straka Andrea

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.