Ugrás a tartalomra

Messi és Luis Suárez újra egy csapatban?

2023.11.04
12:42
2023.11.04
12:47
Forrás
MTI
Sajtóinformációk szerint az Inter Miami együttesében együtt fociznak majd a legendás sztárok.

Luis Suárez januártól Lionel Messi csapattársaként folytatja - legalább is ezt állítja az ESPN sporttelevízió. A 36 esztendős uruguayi támadó egy évre ír alá az Inter Miamihoz, ahol a minap nyolcadik Aranylabdáját kiérdemelt argentin sztárfutballista, Messi is játszik. Suárez európai légiósként 2014 és 2020 között az FC Barcelonában szerepelt, ahol Messivel együtt számos közös siker részese volt: négyszeres spanyol bajnok és Király Kupa-győztes, kétszeres Szuperkupa-nyertes, emellett Bajnokok Ligáját, UEFA-szuperkupát és klubvilágbajnokságot is nyert a katalán elitalakulattal. A 2015/16-os szezonban 40 góllal a La Liga gólkirálya lett. Luis Suárez 2007 óta 137 mérkőzést játszott és 68 gólt jegyzett az uruguayi válogatottban, ezzel ő a nemzeti együttes történetének legeredményesebb játékosa.

Messi
Luis Suárez
labdarúgás
foci
Inter Miami

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.