Ugrás a tartalomra

A Metalac ellen játszik szerdán a TSC

2018.08.28
12:44
2018.08.28
15:56
Forrás
Pannon RTV
A gornji milanovaci Metalac ellen játszik szerdán mérkőzést a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga negyedik fordulójában.

Mivel a csapatnak új stadionja lesz, ebben az évadban a hazai mérkőzéseket a zentai pályán játsszák.

Javában zajlott a délelőtt a topolyai TSC labdarúgóinak edzése. Nagy napra készülnek, ugyanis szerdán egy igen erős csapat ellen lépnek pályára.

Sinkovits Dávid, játékos, TSC, Topolya: „Elég komoly ellenfél vár ránk, azt hiszem, hogy az idényben ők az egyik legerősebb ellenfelünk, és már nagyon itt lenne az ideje, hogy nyerjük, mert eddig egy meccset sem nyertünk. A győzelem minket is boldogabbá tenne és a szurkolókat is.”

A TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga táblázatán jelenleg 2 ponttal a 13-dik helyen áll. Az eddigi három mérkőzésből kettőt nyertek, és egyet veszítettek el. A negyedik fordulóban a Metalac csapata ellen játszanak.

Szabó Zoltán, vezetőedző, sportigazgató, TSC, Topolya: „A Metalac komoly ellenfél. Remélem, hogy az a pont, amit Ivanjicán nyertünk, az a csapatnak lendületet ad. Pozitívan állunk a holnapi meccs elé. Győzelemben gondolkodunk, de ezt a pályán kell majd megmutatni, reméljük, hogy sikerülni fog. A csapatunkat, mondjuk rá, felrázta ez az edzőváltás. Jól játszottunk a múltkori meccsen, két gólt is rúgtunk. Remélem, hogy ez gólsorozat kezdete, és akkor a győzelem is meg fog jönni.”

A belépő ezúttal is ingyenes, de akik megveszik a 150 dináros jegyet, ajándékban részesülnek, egy szurkolói bögrét kapnak. A 17 órakor kezdődő mérkőzésre autóbuszokat is indítanak. A pontos részletekről a TSC honlapján tájékozódhatnak a drukkerek.

TSC Topolya
Metalac
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.