Ugrás a tartalomra

Miami Nagydíj - Russell volt a második szabadedzés legjobbja

2022.05.07
10:31
Forrás
MTI
George Russell, a Mercedes brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-ben most debütáló Miami Nagydíj pénteki második szabadedzésén.

Mögötte az összetettben éllovas monacói Charles Leclerc (Ferrari) végzett, míg a harmadik a mexikói Sergio Pérez lett a Red Bull-lal.

Russell 1:29.938 perces ideje és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton negyedik helye azt mutatja, hogy az első négy futamon gyengélkedő Mercedes megerősödve érkezett Floridába.

A Red Bull másik versenyzője, a vb-címvédő holland Max Verstappen az első gyakorláson még harmadikként zárt, ezúttal azonban egy technikai probléma miatt nem volt mért köre.

Miami Nagydíj
Forma-1
szabadedzés
George Russell

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.