Ugrás a tartalomra

Módosult az atlétikai VB programja a hőség miatt

2023.08.22
17:10
2023.08.23
08:45
Forrás
MTI
A hőségriadó miatt módosult a budapesti atlétikai világbajnokság szerdai programja.

Az előrejelzések szerint ugyanis a női 5000 méter szerda 11.10 órára kiírt előfutama során az időjárási viszonyok nem lesznek megfelelőek, mivel 30 Celsius-fok feletti érték várható, ezért a számot szerda 19 órakor rendezik meg Wagner-Gyürkés Viktóriával a mezőnyben.

A módosítás miatt a szerda délelőtti 200 méteres előfutamok előbb rajtolnak: a nők 12.05 helyett 11.20-kor, a férfiak pedig 12.50 helyett 12.15-kor. Előbbiben Sulyán Alexa és Takács Boglárka, utóbbiban pedig Wahl Zoltán érdekelt a magyar indulók közül. Holnap délelőtt női gerelyhajítás is lesz. A selejtezőben pedig a kishegyesi Világos Adrianának is szurkolhatunk, aki 10 óra 20 perctől fog majd dobni és amennyiben minden jól alakul, akkor a pénteki döntőben is láthatjuk majd. Szerb színekben Marija Vučenović is dobni fog.

atlétikai vb
Budapest

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.