Ugrás a tartalomra

Montenegrótól is kikapott a szerb kézilabda-válogatott

2020.01.11
21:59
2024.03.19
08:49
Forrás
Szerbiai RTV, Magyar Szó, Tanjug
Szerbia 22:21 arányú vereséget szenvedett Montenegrótól szombaton a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, melynek tétje az olimpiai kvalifikáció.

Ezzel a vereséggel a szerb kézilabdások esély nélkül maradtak érdemleges helyezésre a hátralévő horvát válogatottal való megmérkőzés kimenetelétől függetlenül.

Ádáz küzdelem folyt drámai fordulatokkal mindvégig. Szerbia többször is kiegyenlített és a mérkőzés az utolsó pillanatig bizonytalan kimenetelű volt. Mindkét csapatot kitűnő játék jellemezte, mindkét oldalról remek védelemmel.

Szerbia a következő mérkőzését hétfőn játssza Horvátország ellen.

kézilabda
Európa-bajnokság
Montenegró

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.