Ugrás a tartalomra

Nagy büntetést kapott az olasz AC Milan

2018.06.28
12:23
2024.03.19
08:40
Forrás
M4Sport, Digisport.hu
Az Európai Labdarúgó szövetség kizárta az európai kupákból az olasz AC Milan csapatát, mert nem tartotta be a szövetség által megkövetelt gazdasági Fair Playt.

A Milan csapata 2017-ben kínai kezekbe került, melynek köszönhetően nyáron a piros-feketék hatalmas, bő 200 millió eurós bevásárlást hajtottak végre, mely erősen hozzájárult a 2014-től vizsgált periódus költekezéseihez. Ebből adódóan az UEFA szerint megszegték a pénzügyi fair play előírásait, így a milánóiaknak a következő két év valamelyikében kell letölteniük az egy idényes büntetést. Mivel a milánói együttes a Serie A-ban megszerzett hatodik helyével kvalifikálta magát az Európa Liga 2018/2019-es idényére, így a büntetés azonnal életbe is lép. A Milan fellebbezhet az ítélet ellen a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál.

labdarúgó
európai
AC Milan

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.