Ugrás a tartalomra

Nagy csata után teljesült Szoboszlaiék álma

2023.12.10
09:05
Forrás
hirado.hu
A Liverpool 0-1-ről fordítva 2-1-re legyőzte idegenben a Crystal Palace-t az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

A hazaiak fél óra elteltével 11-eshez jutottak, de a bíró a VAR jelzésére visszavonta ítéletét. A Crystal Palace az 57. percben büntetőből szerzett vezetést, amire a Liverpool Salah révén válaszolt a 76.-ban. Az egyiptomi csatár a 200. gólját szerezte a Liverpool színeiben és a 150. találata volt a Premier League-ben. A fordítás a ráadás első percében jött össze, amikor a csereként beállt Elliott jobbról befelé cselezett, majd 17 méterről a kapu bal oldalába lőtt. Szoboszlait a 74. percben cserélte le Jürgen Klopp vezetőedző.

A Liverpool a legutóbbi kilenc mérkőzésén nem kapott ki a Premier League-ben, melyben sorozatban a negyedik győzelmét aratta, ezzel az élre állt a tabellán.

Az eddigi éllovas Arsenal este játszik rangadót az Aston Villával.

Liverpool
Crystal Palace
angol labdarúgó-bajnokság
Szoboszlai Dominik

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.
13:10, Frissítve: 16:20

Ne hagyjuk elveszni a disznótorozás hagyományát!

Hagyományos disznótoron vehettek részt az érdeklődők a szabadkai Makkhetes helyi közösségben. Az esemény célja, hogy tovább őrizzék a tradíciót, megismertessék a fiatalok körében is, majd a befolyt összeget jótékony célja fordítsák.

Népszerű