Ugrás a tartalomra

Nagy erőkkel készül a tavaszi szezonra a TSC

2022.02.03
11:48
2022.02.03
16:03
Forrás
Pannon RTV
Hazai környezetben folytatja a felkészülést a tavaszi szezonra a TSC labdarúgócsapata. A topolyaiak kéthetes törökországi edzőtáborból tértek haza, szombaton pedig utolsó felkészülési meccsüket is lejátsszák majd a belgrádi Voždovac ellen.

Jó hangulatban és teljes létszámban, már hazai környezetben zajlanak Topolya labdarúgócsapatának edzései. A TSC a januári felkészülés során négy barátságos mérkőzést is játszott a törökországi edzőtáborában. Žarko Lazetić együttese 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel hangolt a szerb bajnokság folytatására.

A téli szünetben az erőnléti felkészülés mellett főként a taktikai elemeket gyakorolták az együttesnél.

Bocskay Bertalan, a TSC játékosa: „Kemény volt az a két hét és még mindig keményen dolgozunk. Leginkább az erőnlétre és a taktikai dolgokra fektettük a legtöbb hangsúlyt. Sok videózás volt az előző fél év meccseiről. Mindent ki szeretnénk javítani, amit hibáztunk, mert itt van a nyakunkon a bajnokság. Van még másfél hetünk, és ezalatt mindent meg fogunk azért tenni, hogy fizikailag és mentálisan is topon legyünk.”

A TSC a rájátszást érő 8. helytől csupán 1 ponttal lemaradva jelenleg a 10. a tabellán. Palágyi Szabolcs vezérigazgató azonban bízik benne, hogy a folytatásban feljavul majd a csapat teljesítménye.

„Úgy látom, hogy ennek a csapatnak sokkal komolyabb ereje van, mint ami tudott ősszel produkálni. De hát itt van a bajnokság kezdete és akkor remélem, hogy már az első mérkőzésről maximális pontszámmal tudunk hazatérni Lučaniból, a hazai pálya előnyét pedig, ami eddig nem vált előnyünkre a TSC Arénában, remélem, hogy ki tudjuk használni és a topolyai közönséget is meg tudjuk örvendeztetni.”

A TSC jövő héten szombaton a Mladost otthonában kezdi a szerb labdarúgó Szuperliga tavaszi szezonját.

TSC
edzés
Palágyi Szabolcs
Bocskay Bertalan

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.