Ugrás a tartalomra

Nagy Konrád viszi a magyar zászlót az olimpiai megnyitón

2018.02.07
16:21
2024.03.19
08:38
Forrás
MTI, VajdaságMA
A gyorskorcsolyázó Nagy Konrád viszi a magyar zászlót a pjongcsangi téli olimpia pénteki megnyitóünnepségén.

A gyorskorcsolyázó Nagy Konrád viszi a magyar zászlót a phjongcshangi téli olimpia pénteki megnyitóünnepségén. A 25 éves, egyetemi világbajnok Nagy Konrád másodszor szerepelhet olimpián, Szocsiban 26. lett 1500 méteren, az idén kedvenc távja mellett 1000 méteren is indulási jogot szerzett.

Az éremesélyes rövid pályás gyorskorcsolyázók szóba sem kerülhettek zászlóvivőként, mivel másnap az első hivatalos versenynapon már szerepelnek, így számukra nem lett volna szerencsés részt venni az általában legalább három órán át tartó megnyitón, amelyre várhatóan dermesztő hidegben kerül sor.

A XXIII. téli olimpia megnyitóünnepsége közép-európai idő szerint pénteken délben kezdődik.

Phjongcshang
olimpia
Nagy Konrád

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.