Ugrás a tartalomra

Négy újabb meccsel folytatódik a foci-vb

2022.11.23
06:54
Forrás
Pannon RTV
Ma ismét négy meccset játszanak a katari világbajnokságon.

A nap nyitómeccsén 11 órakor Marokkó lép pályára Horvátország ellen. Ezt követően 14 órától Németország és Japán legjobb labdarúgói csapnak össze. 17 órától a spanyolok küzdenek meg Costa Rica válogatottjával, 20 órától pedig Belgium és Kanada csap össze. A szerb válogatott csütörtökön játssza első mérkőzését, ahol a végső győzelemre is esélyesnek tartott brazil csapat lesz az ellenfelük. A szerb csapat felkészülten várja az összecsapást és mindent megtesznek majd a győzelemért - hangzott el a sasok mai sajtótájékoztatóján. Nemanja Gudelj kiemelte, hogy a csapatnak a saját játékára kell koncentrálnia. Szaúd Arábia mai győzelme is bizonyította, hogy minden lehetséges - tette hozzá a szerb válogatott középpályása.

foci vb
foci-vb
labdarúgó-világbajnokság
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.